Τον 'δάγκωσε' η...αρκούδα Ο Γκαρσία ψάχνει τον ρυθμό του Μιραλάς Αυτή την επιστολή πρέπει να την διαβάσουν όλοι οι γονείς Η ΑΕΚ ψάχνει 'ενδεκαδάτο' αριστερό εξτρέμ Ο Αβραάμ κάνει καριέρα...επιθετικού στην Αυστραλία

19 Ιουν 2017

Οι Αγγελόπουλοι θα καλύψουν κάθε αδυναμία του Ολυμπιακού

Στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι όπως δείχνουν και οι κινήσεις τους να καλύψουν κάθε αδυναμία της ομάδας, να γεμίσει για μία απαιτητική χρονιά των 73 παιχνιδιών, όπως πλέον θα έχουμε αλλά και να διορθωθεί το κάθε ας το πούμε λάθος. Η ευρωλίγκα πλέον είναι καθόλα απαιτητική και δύσκολη, χρειάζονται παίκτες, χρειάζονται διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον πάγκο, επιβάλλονται λύσεις. Ο Ολυμπιακός στη θεωρία πέρσι είχε σκέψη, είχε πλάνο, ωστόσο στην πράξη φάνηκαν αδυναμίες.
Πληγώθηκε και με τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς των Χάκετ και Λοτζέσκι, αλλοιώθηκε ξανά η χημεία και στο τέλος… ξέμεινε. Φέτος θέλουν να το διορθώσουν, να θωρακίσουν την ομάδα και να καλύψουν κάθε αδυναμία. Οι Αγγελόπουλοι είναι αποφασισμένοι να φέρουν τον Ολυμπιακό ξανά στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και να βρίσκονται και του χρόνου στο Final 4 στο Βελιγράδι, όπου όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό για τον Ολυμπιακό. Θα κινηθούν και πάλι με βάση το μοντέλο τους, ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνουν και μία μικρή υπέρβαση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πληρώσουν υπεραξίες. Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως για να δημιουργήσεις μία καλά δομημένη ομάδα και συμπαγή δεν χρειάζεται εκτόξευση του μπάτζετ αλλά σωστές και μεθοδικές κινήσεις.
Πηγή: gavros.gr